top of page

Volslank

Heb je een volslank figuur? Besteed dan extra aandacht aan je kleding. De mode-industrie heeft ontdekt dat niet elke vrouw hetzelfde lichaamstype heeft, en er is dus geen excuus meer om in onflatterende kleding rond te lopen.

Volslank

Zeker als je een volslank figuur hebt, is het belangrijk dat je kleding goed past. Passende kleding zit comfortabel en accentueert je rondingen. Kies voor kleding die je sterke punten benadrukt. Heb je bijvoorbeeld wijde heupen, verberg ze dan niet, maar koop juist kleding die laat zien dat je een vrouwelijk figuur hebt.

Het vinden van kleding in de juiste maat is vooral een kwestie van veel passen, maar het is meestal niet erg duur om kleding op maat te laten maken. Sommige winkels hebben een eigen verstelservice, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de diensten van een naaiatelier.

Voordat je je op de laatste mode werpt, is het belangrijk dat de basis in orde is. Een goed zittende beha zorgt er niet alleen voor dat je borsten er beter uitzien, maar verbetert ook je lichaamshouding.

Laat je daarom professioneel opmeten in een lingeriewinkel en pas verschillende modellen. Vergeet niet dat het belangrijk is dat je beha ook goed zit als je beweegt. De schouderbanden mogen niet in je huid snijden en je borsten mogen niet uitpuilen. Een beha moet je pas kopen als je honderd procent tevreden bent.

Koop je liever online, bestel dan een paar maten. Lingerie kan niet terug worden gestuurd, maar het is de investering waard om een beha te vinden die echt goed zit.

Zolang je ervoor zorgt dat je kleding niet te strak zit of niet te ruim valt, zijn er eigenlijk geen regels. Wees daarom niet bang om te experimenteren en je eigen stijl te ontdekken. Zoek naar manieren om je sterke punten te accentueren en laat zien dat je er bent!

gezond-eten.jpg

Gezond eten

Door na te denken over wat je eet word je gezonder.

dieet.jpg

Niet elk dieet werkt

Sommige diëten werken alleen tijdelijk of hebben zelfs een negatief effect.

boodschappen.jpg

Slim boodschappen doen

Door bewust boodschappen te doen verbeter je je gezondheid. 

zwanger.jpg

Eten als je zwanger bent

Elke aanstaande moeder vraagt zich af wat het best is voor haar kind.

lichaamsbeweging.jpg

Slanker door lichaamsbeweging

Lichamelijke inspanning beïnvloed je hormoonhuishouding.

aardbeien.jpg

Aardbeien

Deze aromatische lekkernijen hebben een interessante geschiedenis.

fruit.jpg

Waarom fruit gezond is

Fruit bevat vezels, belangrijke vitamines en noodzakelijke mineralen.

truffels.jpg

Truffels: een dure delicatesse

Truffels kunnen een eenvoudige maaltijd in een feest veranderen.

bottom of page